Za sada je javno istupio investitor iz Rovinja koji je u Facebook grupu priložio neke dokaze koji će se koristiti i u istražnim radnjama kako bi se dokazalo da su Lazarević i Pejić organizirali i vodili financijsku prevaru

Za sada je javno istupio investitor iz Rovinja koji je u Facebook grupu priložio neke dokaze koji će se koristiti i u istražnim radnjama kako bi se dokazalo da su Lazarević i Pejić organizirali i vodili financijsku prevaru s ciljem sticanja materijalne koristi.

Još prije puštanja sistema investitorima je Pejić davao obećanja o velikoj zaradi već u prvoj godini poslovanja. 

U posjedu smo dodatnih dokumenata (sadržaj tužbe, inkriminirajuće prepiske itd.), no objavit ćemo to tek kada Vladimir odluči da to neće smetati istrazi koja je u tijeku nad InFace Invest Group kompanijom i suvlasnicima Zoranom Lazarevićem i Mladenom Pejićem. 

Poznato je da Lazarević svakoga tko krene postavljati neugodna pitanja prvo zove privatno pa zastrašuje i suptilno prijeti, a potom i izbacuje iz kompanije. 

To se dogodilo Vladimiru, a zatim i liderima koji su izbačeni nakon što je procurila snimka privatnog razgovora o čemu smo već pisali.

S obzirom da je Vladimir najavio snimanje video materijala, nakon što je i sam dobio porciju uvreda na inface YT kanalu, i dalje ćemo pratiti razvoj ove situacije. 

U međuvremenu možemo poslušati i samog gazdu da objasni gdje je novac otišao:

Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *