Facebook grupa o kojoj je riječ nalazi se na ovom linku i u trenutku pisanja ovog članka svatko može pristupiti, iako je privatna.

Facebook grupa o kojoj je riječ nalazi se na ovom linku i u trenutku pisanja ovog članka svatko može pristupiti, iako je privatna.

https://www.facebook.com/groups/infaceinvest

Koliko smo zaključili iz prethodne priče oko izbacivanja lidera, čini se da je Lazarevićev ego najviše pogodilo upravo izbacivanje iz te grupe koju je kreirao Danijel i postavio Pejića i Lazarevića za administratore.

Kada je vidio da bi Lazarević u svojoj nepredvidivosti mogao ugasiti grupu (mada ne znamo može li to itko osim kreatora grupe uraditi) Danijel ga je brže bolje maknuo sa mjesta admina.

Svi koji su ikad došli u doticaj sa Lazarevićem znaju koliko je to morao biti udarac na njegov poremećeni ego. A i sam Lazarević je u videu priznao “E pa ne može mene Danijel nigde izbaciti, samo ja njega mogu izbaciti“, čime je zapravo dao pravi razlog izbacivanja unatoč tome što su Danijelu poslali SLUŽBENE razloge izbacivanja o čemu smo također pisali u prijašnjim objavama. 

Ništa čudno da Lazarević i Pejić bijesne na cijelu situaciju jer Facebook grupa broji preko 5.000 članova, dok za SFToYou rijetko tko zna da i postoji, osim 20-ak najvjernijih koji i dalje vjeruju u muljaže dvaju suvlasnika. 

Unatoč prijetnjama koje članovi dobivaju, što direktno preko poziva (jer Lazarević nema pametnijeg posla nego da prati tko što komentira  i lajka), što indirektno putem videa, određeni broj hrabrijih i onih kojima je obraz i karakter ipak jača strana, usude se ostaviti komentar i reći ono što većina misli:

I dok je u zadnjim komentarima sve očitije da je i Danijelu dosta ovog cirkusa i da bi sve stalo kada bi ga prestali javno prozivati (i njega i sve druge lidere), Lazarević i Pejić idu čak toliko daleko da prijete izbacivanjem iz “kompanije” (teško je ovu InFace piramidu nazvati kompanijom) svakoga tko ostane u toj FB grupi.

Ako to nije klasično SEKTAŠKO ponašanje i taktike manipulacije članstvom putem zastrašivanja i prijetnji, onda stvarno ne znamo što je. 

Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *