Razotkrivanje financijskih malverzacija u InFace Invest Group je krenulo kada je nekolicina lidera održala privatni razgovor koji nikad ne bi bio javno objavljen da ga netko iz te grupice nije tajno snimao i pokazao Lazareviću.

Razotkrivanje financijskih malverzacija u InFace Invest Group je krenulo kada je nekolicina lidera održala privatni razgovor koji nikad ne bi bio javno objavljen da ga netko iz te grupice nije tajno snimao i pokazao Lazareviću. 

Srećom po sve članove, ali i one koji bi se tek upecali u cijelu priču, istina je ugledala svjetlo dana. Ništa lideri nisu loše rekli na tom razgovoru, osim ako istinu ne smatrate nečim lošim. Iznijeli su svoja saznanja o tome kakav je Lazarević, što misle o Pejiću i općenito postavljena su mnoga neugodna pitanja. Sažetak cijele priče je da su zbog toga dva lidera odmah izbačena iz kompanije – Danijel Kruljac i Dražen Kovačević – Liza. 

I dalje nikome, pa tako ni nama, nije jasno zbog čega su samo oni izbačeni i javno oklevetani s obzirom da su drugi sudionici tog razgovora pričali mnogo opasnije stvari o Lazareviću. Najgore što su ova dva izbačena lidera izjavili je da Lazarević nema znanja, da je Pejić samo poslušnik koji izvršava naredbe i da se mnoge stvari u kompaniji mogu odraditi jeftinije, i pitanje je gdje sav novac onda ide. Možemo samo pretpostaviti da su izbačeni jer je Lazarević pobjesnio na nekoć najbližeg suradnika i osobu koja ima najveći utjecaj na članove u kompaniji (Danijel), dok je drugi (Liza) jednostavno izbačen jer je dao naslutiti da se nešto može odraditi za 50$, a ne za 50.000$. A već to je samo po sebi indikacija da se Lazarević plaši postavljanja ovakvih pitanja. 

Koliko nam je poznato video tog razgovora koji je trebao ostati privatan, je netko tajno snimao Lazareviću i on je jedini bio u posjedu snimke. Tek nakon što je Lazarević javno (u bijesu) oklevetao dva izbačena lidera, u javnost je procurila i snimka spornog razgovora. Time padaju u vodu tvrdnje Lazarevića i Pejića da su cijelu “urotu” i javne prozivke započeli lideri, već upravo sam Lazarević kada ih je javno izvrijeđao.

Nakon što je cijeli snimak procurio javno (što i ne čudi jer tko zna kome ga je sve Lazarević poslao), Lazarević svoj bijes donekle usmjeruje i na druge sudionike tog razgovora i na kompanijskom YT kanalu kreće u razračunavanje “dokazima”. Od dokaza niti jedan dokaz nismo vidjeli, samo uvrede i psovke “zmijama i kerovima” upućene suradnicima koje je donedavno kovao u zvijezde. 

Ima zgodan video koji najbolje oslikava tu situaciju: 

Nakon što je Lazarević izbacio sav otrov, u podržavanju mu se pridružio i partner Pejić koji je na njihovoj socijalnoj mreži podijelio objavu u kojoj tvrdi da Danijel ne govori istinu kada je rekao da je “izbačen radi postavljanja neugodnih pitanja na privatnom zoom razgovoru”. 

Nije trebalo dugo da stigne odgovor s druge strane:  

Većini članova je već tada bila mnogo logičnija ova analiza od trabunjanja Lazarevića i Pejića.

Nakon toga kreće kampanja kojom se isključivo želi oblatiti glavnog lidera u kompaniji i opravdati njegovo izbacivanje. 

Nažalost, nikako da Lazarević i Pejić usklade priču zašto je Danijel izbačen. Jedan govori da je to zato jer je maknuo svoje video zapise sa kompanijskog YouTube kanala, zato jer ga je maknuo kao admina iz FB grupe, zato jer je neradnik i sl., dok drugi govori kako je to zato jer je digao “urotu” i “bunu” (mada nigdje nije javno nikad prozivao ni loše govorio o kompaniji).

Ni u jednom trenutku ovim “intelektualcima” ne pada na pamet da je čovjek odustao od kompanije jer NE ZARAĐUJE ni 20$ mjesečno (kao dijamant, smaragd, platina…nebitno)!

Zadnje gdje se Pejić sapleo je kad prodaje priču naivnim članovima da je Danijel izbačen zato jer se “uplašio gubitka karijernog statusa”. Nije nam baš jasno zašto bi netko radi toga bježao iz kompanije ako umjesto 100.000$/mj. (DIJAMANT) čak i padne na 20.000$/mj. (ZLATO). Naravno, ove zarade su Lazarevićeva fikcija, ali čisto da shvatite koliko su očajni u traženju razloga zašto su izbacili glavnog lidera.  

I pri tome se uopće ne spominje Liza kao izbačeni član niti se daju razlozi za njegovo izbacivanje. Ono malobrojno preostalo vjerno članstvo se niti ne pita “A, zašto je taj dečko izbačen”, nego nasjedaju na Lazarevićeve manipulacije i skretanje fokusa. 

U Facebook grupi smo screenshotali zanimljiv odgovor: 

Međutim, mi smo uhvatili jedan JAKO BITAN detalj u cijeloj priči, a to je ovo: 

Danijel je očito, da li planski ili neplanski, poslao službeni upit odmah čim je izbačen. I dobio je SLUŽBENI ODGOVOR s RAZLOZIMA izbacivanja. Time Lazarević i Pejić sada ispadaju smiješni kada smišljaju nove razloge zašto su se riješili Danijela. 

U zadnje vrijeme sve više članova skuplja hrabrost, unatoč zastrašivanjima i prijetnjama od strane Lazarevića i Pejića, i iznose svoje mišljenje o cjelokupnoj situaciji.

Investitori najavljuju snimanje svojih videa s dokazima, nezadovoljnika je sve više, što i ne čudi, i samo je pitanje vremena kad će svemu doći neizbježan kraj. 

Naša je pretpostavka da će Lazarević držati online portal i mrežu dokle god je to moguće, jer ne smije prestati budući da bi tada svi investitori upitali, “a što je s našim povratom investicije.”  

Pratimo dalje ovu priču, ali s obzirom na to da cijela kompanija, a pogotovo Lazarević i Pejić u svemu ispadaju kao cirkusanti, pitamo se kako nema nikoga ondje da ih posavjetuje da prestanu vrijeđati sve druge, i da se okrenu sebi. 

Da je samo mali dio novca kojeg su uzeli potrošen na pristojnog PR stručnjaka, vjerujemo da bi im ova shema mnogo dulje potrajala. 

Ovako samo nastavljaju davati povoda za ismijavanje. A ovaj video najbolje to ilustrira: 

Podijeli

1 thought on “Lideri RAZOTKRILI prevaru i raskrinkali InFace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *