Zbog samih detalja istrage nećemo iznositi sve detalje i informacije koje smo dobili, kao i eksluzivni VIDEO intervju sa prevarenim investitorom kojeg imamo u našem posjedu.

Imamo ekskluzivnu informaciju da je podnesena kaznena prijava na Državnom odvjetništvu u Puli protiv Mladena Pejića, Zorana Lazarevića i kompanije InFace Invest Group, za kazneno djelo obmane, prevare i financijskih malverzacija. 

Zbog samih detalja istrage nećemo iznositi sve detalje i informacije koje smo dobili, kao i eksluzivni VIDEO intervju sa prevarenim investitorom kojeg imamo u našem posjedu. 

Prijavu je Državnom odvjetništvu u Republici Hrvatskoj podneo oštećeni investitor B.R. koji tvrdi da su ga Lazerević i Pejić obmanuli i od njega ukupno uzeli više od 260.000€ (cca 2 milijuna kuna). 

Nije zaradio ni centa!

Lazarević je prevarenom investitoru uvalio “menadžersku poziciju” niskog broja, a po novac je poslao svoju mulu za izvlačenje keša od naivnih ulagača. Naravno, mislimo na Mladena Pejića koji je obećao B.R. da će za godinu-dvije vratiti sav uloženi novac i zaraditi mnogo više od uložene investicije.

Nećemo prejudicirati gdje je sav taj novac od preko 250.000€ otišao, ali s obzirom da niti jedan projekt u kompaniji nije završen, dajte si na maštu. 

Obmanuti investitor B.R. nije zaradio niti centa na pozicijama koje su mu “prodali” (uvalili). Čak suprotno, ostao je bez ičega, i tada je shvatio da svoj novac nikad neće vidjeti. Nakon razgovora sa odvjetnicima odlučio je direktno na Državnom odvjetništvu podići kaznenu prijavu. 

Pristup na svoj poslovni ured, kako tvrdi B.R., je dobio tek nedavno, što je također indikativno, jer je očito da su ga Pejić i Lazarević namjerno držali u mraku i neznanju. Kada je ušao vidio je da ima oko 1000€, ali i to su mu ZABRANILI da podigne. Točnije, Pejić mu je rekao da to ne može podići jer kompanija nema novca da ga isplati!

Pejić priznao kazneno djelo?

Time je Pejić indirektno priznao da je InFace Invest Group čista financijska prevara i piramidalna shema. Koja je u bankrotu.

Naime, ako u svom poslovnom uredu B.R. vidi novac na računu, a Pejić i Lazarević kažu da ga ne mogu isplatiti, to znači da je netko taj novac “očistio” sa računa. Jer po logici stvari taj novac je do B.R. došao tako što se odradila binarna raspodjela od ulaska drugih članova.  

Jasno je naravno da je novac u poslovnim uredima članovima samo prikaz na ekranu, dok realni novac koji ulazi od članova leži negdje na Lazarevićevim i Pejićevim procesorima. 

Vjerujemo da Lazarević i Pejić neće opovrgnuti ove naše navode jer za sve imamo audio i video snimke, izjave, te crno na bijelo dokumentaciju! A neka ne sumnjaju da smo spremni sve javno objaviti. Zamislite taj bezobrazluk i lopovluk da čovjeku koji im je dao preko 250.000€, ne žele isplatiti niti bijednih 1.000€ da bi imao za lijekove koji su mu potrebni. 

Pejić nestao, a Lazarević meditira

Sada je jasnije zašto Pejić više ne održava one smiješne “webinare”, i zašto se Lazarević nigdje ne pojavljuje. I sada je jasno zašto su odjednom prestali prozivati bivše lidere, a pogotovo Danijela Kruljca koji ih je javno razotkrio i s čijim odlaskom je zaustavljen priljev članova. 

Jer se boje da informacija o ovome izađe u javnost. Lazarević sada na socijalnoj mreži objavljuje videa o meditaciji i relaxaciji. 

To može biti znak ubrzanog napredovanja ludila, ali i taktički potez jer stari manipulator sprema neku “foru” da onom preostalom naivnom članstvu izmuze još koji dolar.

Članovi se bude ili se samo čude?

Od ono malo preostalih članova koji se daju izbrojati na prste jedne ruke, par njih propitkuje zašto nema članova, dok ostatak nudi još gluplja rješenja.

Možda da netko javi Vedranu da je u kompaniju već ušlo par milijuna eura (ne računajući novac od B.R) pa se nitko ne pita gdje je to otišlo ako projekti nisu završeni.

Također, očito je da Lazarević i Pejić nisu sposobni dovesti nove članove i da su nekolicina lidera, a pogotovo Danijel, imali najveći utjecaj na dovođenje članova.

Lazarević u jednom videu tvrdi da on može u jednom danu dovesti 10 milijuna članova, pa se mi i dalje pitamo kako to da to već nije uradio. Činjenica je da on nema tehničkog niti marketinškog znanja da uvede niti jednu osobu, a kamoli milijun članova. I činjenica je da nakon što ih je Danijel razotkrio je (ne)službeno ugašena inface kompanija.

Prijava koju je B.R. podneo na Državnom odvjetništvo samo je zadnji čavao u lijesu piramidalne sheme zvane inface invest group. Sigurni smo, nakon što smo vidjeli sve dokaze, da će presuda biti nepovoljna za Lazarevića i Pejića te da će biti proglašeni krivima za OBMANU i financijsku prevaru.

Neki bi i nakon svega i dalje punili džepove Lazareviću

Kao što vidite malobrojna ekipa misli da će uplatom rate pomoći kompaniji, no čak i da se to dogodi da ovi “paćenici” uplate nešto, to nikako ne bi zadovoljilo Lazarevićeve apetite.

Drugi mole Boga da im “obezbedi jake investitore”, a ne shvaćaju da upravo najveći investitor tuži kompaniju, Lazarevića i Pejića za obmanu i prevaru. 

Lazarević i Pejić se sada prave glupi i pokušavaju novim glupim videima sakriti prethodnu sramotu od videa gdje vrijeđaju i kleveću druge u naletu bijesa i ludila.

Ali mi i dalje ustrajemo na tome da dokle god na njihovom YouTube kanalu stoje videi gdje vrijeđa druge ljude, i mi ćemo pisati o njihovim malverzacijama i manipulacijama. I nećemo mirovati sve dok ih ne vidimo iza rešetaka.

Sve video i audio zapise kao i dokumentaciju koju posjedujemo za sada nećemo objavljivati javno i prepustit ćemo Državnom odvjetništvu da provede istragu do kraja. No, ovo je zasigurno priča koja bi vrlo lako mogla završiti na najčitanijim portalima, novinama i najgledanijim TV emisijama (PROVJERENO Nova TV, 24 sata i sl.), jer je riječ o jednoj od najvećih online prevara ikad zabilježenih. 

S obzirom da Pejiću i Lazareviću prijeti i do 8 godina zatvora jasno je zašto se ne pojavljuju i zašto Lazarević gleda meditacijske filmiće. Mogli bi obojica uskoro imati puuuno vremena na raspolaganju gdje će meditirati u mirnoj i tihoj sobici od 2 kvadrata. 

Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *