I ne samo napustio, nego izjavio kako je “kompanija otišla ukrivo i ne želi imati nikakve veze s njima jer radi drugi posao.”

Ovo je informacija koja će i najvećem obožavatelju lika i djela Zorana Lazarevića i Mladena Pejića pokazati da je kompaniji (ne)službeno došao – KRAJ! 

Ako im nije bila dovoljna činjenica da se u mjesec dana učlanila tek jedna osoba, onda bi im ovo trebalo otvoriti oči.

Sada nam je jasno zbog čega članovima nisu stizali odgovori od supporta više od mjesec dana. Jer više nikoga nema u supportu!

Tu je funkciju također obnašao Lazarevićev zet, glavni administrator Stefan, jer su svi drugi već ranije otišli kada su vidjeli da brod tone.  

Stefan Radivojević, inače suprug Lazarevićeve kćerke Sare, je bio glavni administrator u kompaniji InFace Invest Group. Ali, ne samo to, nego mnogo više, jer u mnogim video objavama ga Lazarević i Pejić izuzetno hvale kao najbitniju osobu u kompaniji, a Lazarević čak tvrdi da je Stefan osoba koja bi trebala nasljediti kompaniju i preuzeti vodstvo, uz njegovu kćerku Saru.

Poslušajmo kratko što su o Stefanu govorili Lazarević i Pejić: 

Play Video

U posjedu smo email poruke koju je Stefan poslao Cloudflare servisu nakon što je na našem portalu izašao članak o njemu. Taj članak smo izbrisali odmah nakon što smo dobili taj email. 

Ne zato što smo morali izbrisati članak, nego zato jer smo tim člankom postigli upravo onaj cilj koji smo i zamislili. A to je da doznamo kakav je status Stefana u kompaniji. 

Ovim putem mu želimo reći da iz poštovanja prema njemu ne želimo objavljivati njegovu sliku, a najavljujemo da, kada Lazarević i Pejić izbrišu sve video materijale u kojima pljuju i vrijeđaju druge ljude, da ćemo maknuti i sam spomen njegovog imena. 

Njemu čestitamo ovim putem jer je momak shvatio da svoje talente i znanje može upotrijebiti u neke druge ozbiljnije poslovne projekte. I drago nam je da je otišao na drugi posao te mu želimo svu sreću i sve najbolje. 

Slijedi slika poslane poruke i Stefanove izjave:

Za one kojima je engleski slabiji evo prijevod najbitnijeg dijela:

Radio sam za tvrtku pod imenom InFace Invest Group kao Java programer i DevOps, koja je također vaš klijent.
Iz nekog razloga, tvrtka je zastranila (otišla krivim putem), itd., da ne ulazim sad u to jer to nije moja odgovornost.

U trenutku kada ovo pišem, radim za drugu tvrtku kao DevOps, ali ova stranica, koja se koristi protiv tvrtke koju sam spomenuo, je napravila članak o meni.
Nije ni loš ni dobar, ali ne želim da se moje informacije tako prikazuju jer to može utjecati na moj život, posao itd.

Da ne bi netko pomislio da smo nešto izmislili, jer ovo je bombastična informacija, evo i screen record poruke:

Nećemo uopće sada ulaziti u to je li Stefan znao da će ova informacija i tekst njegove poruke doći do nas (vjerojatno nije), jer to nije ni bitno za cijelu ovu priču.

Protiv njega mi apsolutno ništa nemamo i drago nam je da se na neki način spasio i otišao svojim putem. 

Ali samo mu želimo dati malo na razmišljanje. Napisao je da taj članak može utjecati na njegov posao i život, mada u članku nije ništa loše bilo o njemu napisano (što i sam priznaje). I sada neka se zapita slijedeće…

… ako njega jedna slikica na nekom portalu može tako pogoditi da ide prijavljivati Cloudflareu i hosting kompaniji tu domenu, što misli koliko na nekoga utječe to kada njegov tast Zoran Lazarević na 20 YouTube videa JAVNO psuje, vrijeđa, kleveće i proziva druge ljude imenom i prezimenom.

Znamo da on ne može utjecati na to što će Lazarević i Pejić snimati i pričati o nekome, ali pitamo se može li utjecati na svoju suprugu, a ona na svog oca, da mu kaže da pobriše klevetničke video zapise u kojima vrijeđa i proziva druge. 

U svakom slučaju Stefane sretno na novom poslu, a ovo je poruka za sve one preostale članove: 

Ne dopustite da se Lazarević i Pejić izvuku lako s vašim novcem. Mnogi od vas uložili ste više tisuća eura koje su potrošene na njihove osobne ludorije, a nisu uložene u razvoj sistema. Udružite se u kolektivnu tužbu i zatražite povrat vašeg novca jer od njih NIŠTA NISTE DOBILI. Osim izmišljenih pozicija koje nemaju nikakvu vrijednost.

Izbrisali ime Stefana i Sare iz videa

Najzanimljivije u cijeloj priči je da su video “37 istina Vladimira Stošića” u kojemu Mladen hvali Stefana, stavili na Unlisted, i potom ga vratili nakon što su izbrisali dijelove gdje se spominje ime Stefana i Sare (premotajte na sat vremena i 8 minuta)

To samo pokazuje koliki je raspad sistema u kompaniji jer Lazarević očito nije Pejića informirao o tome da Stefan više ne želi biti dio njihove priče.

Ili nije želio da Pejić zna za taj porazni podatak ili ga nije stigao obavijestiti.

Kako god bilo. Ovo je veliki udarac za Lazarevića i Pejića jer je Stefan ipak bio tehnički najjači dio njihove slagalice i teško će bez njega Lazarević išta moći odradit, a ne vjerujemo da će itko drugi htjeti doći na Stefanovo mjesto. 

Ako rođena kćerka i zet ne žele biti dio te kompanije, tko bi normalan to htio.

Podijeli

1 thought on “GOTOVO JE!! InFace Napustio Glavni Administrator Stefan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *