Tri sata Pejićevog patetisanja, spominjanja Danijela, optuživanje članova za nerad, prijetnje tužbama, plakanje kako im nitko ne ulazi u kompaniju, žicanje novca za nepostojeće projekte i na kraju redovno svađanje sa vlastitim članovima ako postave kakvo nezgodno pitanje.

Nakon što smo razotkrili da je glavni admin i zet napustio InFace Invest Group kompaniju, izjavio da je zastranila, što je kasnije potvrdio i sam Zoran Lazarević u svom pokunjenom obraćanju kada je rekao da je Stefan Radivojević otišao na drugi posao jer ga više ne može plaćati, smatrali smo da će se sada primiriti.

I Lazarević se primirio, vjerojatno na savjet kćerke koja je otišla s mjesta direktorice. Naša je pretpostavka da je sama inzisitrala da se makne s te pozicije kako ju se ne bi dovodilo u vezu s inface shemom. To je i razumljivo jer je vidjela kako je njen suprug došao pod povećalo.

Lazarević je isto svjestan da mu je pametnije da se više ne pojavljuje javno, te se mudro pritajio. Čak ga više nema niti na vlastitoj socijalnoj mreži.

No, izgleda da nitko nije javio Mladenu Pejiću da je kompanija propala.

On i dalje na krevetu (u kojemu je već rupu izbušio) održava nešto što on naziva “webinarima” na kojima predstavlja poslovanje.

No, ako ste prisustvovali na jednom od tih “webinara” onda vam je jasno da je to sve samo ne poslovni webinar. 

To je tri sata Pejićevog patetisanja, spominjanja Danijela i Vladimira, optuživanje članova za nerad, prijetnje tužbama, plakanje kako im nitko ne ulazi u kompaniju, žicanje novca za nepostojeće projekte i na kraju redovno svađanje sa vlastitim članovima ako postave kakvo nezgodno pitanje.

Potpuno je razumljivo zašto niti jedan webinar Pejić nije javno objavio, iako uvijek kaže kako će snimka biti dostupna.

Vjerojatno i sam shvati da bi to bila loša slika za njega i za kompaniju. No, na vašu sreću mi smo prisustvovali toj trosatnoj agoniji, parodiji i tragikomediji od webinara te ćemo vam prenijeti dojmove. 

Prvo, predlažemo Vladimiru, a pogotovo Danijelu da u vrijeme webinara okupe ekipu i igraju društvenu igru “moraš piti kad god Pejić spomene tvoje ime”. 

U prvih 20 minuta bi svi morali na hitnu na ispumpavanje jer izgleda da im je bivši top lider ostao zauvijek urezan u memoriju kao čovjek čijim odlaskom je označen neslužbeni kraj “kompanije” InFace Invest Group. 

Na prošlom webinaru ga je spomenuo čak 5 puta u prvih 20 sekundi. S druge strane čini se da je za Danijela i ostale lidere InFace pao u zaborav jer se njima više ne bave i svakako im je to pametan potez. 

Jer u ovom trenutku čak bi posrnuloj kompaniji dobro došlo da ih netko spomene, malo bi tako dobili na značaju. Ovako za njih više nitko ne mari, osim 10-ak penzionera koji si na društvenoj mreži čestitaju dobro jutro i laku noć. 

A da su sprdnja svima svjedoči i to da je netko na zadnjem webinaru “hakirao” Mladenovu zoom prezentaciju i po njoj počeo pisati “PARE”, na što je Pejić poludio i u panici počeo galamiti “Tko piše DI SU PARE, pokaži se junačino!”

Cijela situacija je bila tragikomična i šteta što taj dio nismo uspjeli snimiti.

A da je svima, pa čak i samim članovima dosta spominjanja Danijela, svjedoči i neobična situacija na kraju zadnjeg webinara. Naime, Pejića su kritizirali članovi da previše spominje Danijela, a da se premalo bavi samom kompanijom i njima kao članovima.

Bilo je prelijepo gledati kako Pejić posramljeno objašnjava kako ih spominje samo zato jer se brane od laži i da će pokušati da ih na idućem webinaru ne spomene više ni jednom. 

Živi bili pa vidjeli. 

U svakom slučaju čak i oni koji nikako ne žele vjerovati da je shemi došao kraj ne mogu pobjeći od činjenice i onoga što pored zdravih očiju vide. Članovi više ne ulaze u matricu, investitorima ne pada na pamet uložiti u ovakvu propalu priču.

Na webinaru je bilo postavljeno pitanje kada bi mogli članovi početi zarađivati na socijalnoj mreži. 

Pejić izjavljuje da je to moguće tek kada mreža bude imala barem milijun članova, a trenutno u kompaniju uđe jedan član mjesečno, tj 12 godišnje. (doduše više niti toliko)

Zaradu od socijalne mreže onda mogu očekivati za točno 100.000 godina. Da, dobro ste pročitali sto tisuća godina 🙂 

Ako Pejić kaže da pri tome misli i na free članove, moramo ga podsjetiti da ni franšizeri ne koriste mrežu i teško je očekivati da će netko tko nije član kompanije koristiti mrežu da bi gledao kako Senka, Ružica i Đani izjavljuju dobro jutro i laku noć. 

Oni još naivniji vjeruju da će projekt ubrzati kad se pusti web shop. 

Izračunali smo da će web shop zaživjeti malo brže od zarade na socijalnoj mreži. Pod brže mislimo za samo 10.000 godina (deset tisuća godina). 

Jer Pejić jasno i glasno članovima kaže da je potrebno 100.000 (sto tisuća) franšizera da bi web shop bio dovršen i pušten.

Eto, samo se strpite deset tisuća godina 🙂 To je predugo čak i da se odreknete mesa, kako savjetuje Ružica. 

Pitanje je vremena kada će Lazarević izaći pred ljude sa nekom spremnom manipulativnom pričom kao opravdanje za fijasko. Ni ne sumnjamo da na njoj već vrijedno radi.

Doduše, za priču i izvlačenje neće imati potrebe dokle god tužbe ne podnesu veći investitori poput Branka Rudina koji je uložio preko 250.000€ tj, oko 2 milijuna kuna. 

Kada oni shvate da je njihov novac bačen uludo tada će krenuti ozbiljno znojenje za dva suučesnika, tj. suvlasnika.

Jer ako je taj novac uložen u sistem (za što nisu pokazali dokaze), postavlja se pitanje kako projekti nisu završeni i kako to da i nakon 4 godine članovi ne zarađuju ništa

S druge strane suvlasnici su “kante” od automobila zamijenili sjajnim BMW-ovima, keljave zube sa 20.000€ vrijednim novim implatantima. Lazarević je staru gajbu iz vremena Jugoslavije uredio od temelja potpuno novim namještajem, skupocjenom kuhinjom i kaminima, a to je samo ono što je poznato. 

Nećemo ni nagađati koliko toga ima što je još svima nama nepoznato. 

Što god bivši OneCoin mešetar Lazarević i bivši narkodiler Pejić budu smislili, mi smo spremni da vam, kao i od samog starta, razotkrijemo manipulaciju i iznesemo objektivnu istinu.

Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *