Oglasio se i prevareni investitor kojemu je ukradena pozicija broj 30. Pokrenute međunarodne istrage i tužbe.

I dok Pejić i Lazarević očajnički pozivaju članove da napuste Facebook grupu gdje ih se RAZOTKRIVA, ondje svaki dan nove nevolje po dvojicu suvlasnika i kompaniju InFace Invest Group. 

Oglasio se i prevareni investitor kojemu je ukradena pozicija broj 30 jer je bez razloga izbačen, na isti način kao i lideri koji su počeli postavljati neugodna pitanja, a o čemu smo pisali ovdje. 

Objavljen je video intervju u kojemu iznosi detalje tužbe i međunarodne istrage protiv ove piramidalne prevare, tj. dvojca Lazarević – Pejić. Pogledajte…

Pogledajte cijeli video snimak, a nama je jedan detalj posebno upao u oko. Naime, Vladimir između svih ostalih interesantnih uvida iznosi i podatak da je u posjedu inkriminirajuće snimke telefonskog razgovora s Mladenom. Po njegovim rječima kada bi tu snimku pustio javno, Pejiću bi “odmah stiglo 8000 tužbi”. Možemo samo nagađati da se radi o tome da je Pejić u toj snimci priznao određene stvari koje mu se stavljaju na teret.

Nakon objavljenog videa, Vladimir se oglasio i na sve popularnijoj Facebook grupi:

Također smo zapazili još jedan zanimljiv podatak, u komentaru ispod objavljenog videa. Nismo jedini koji su se zainteresirali za razotkrivanje inface prevare, a zanimljivo je da je kompanija InFace Invest Group u Beogradu registrirana na Lazarevićevu kćerku Saru Radivojević, dok je tvrtka inface u Rovinju u vlasništvu Pejićeve supruge Svjetlane. Pratimo i ovu situaciju.

Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *