Nakon 4 godine i dalje u InFace Invest Group jedini izvor prihoda dolazi od uplata “članarina” naivnih “franšizera”.

Nakon 4 godine i dalje u InFace Invest Group jedini izvor prihoda dolazi od uplata “članarina” naivnih “franšizera”. Za SFToYou smo doznali da koristi već postojeću aplikaciju koju je Lazarević uzeo preko indijske firme i doplatio 400$ o čemu smo pisali u ovom članku

Dakle, SFToYou ne donosi nikakv prihod članstvu, WebShop se najavljuje svaka dva mjeseca, ali i nakon 4 godine nema ga ni na vidiku i jedini logičan zaključak je da je InFace Invest Group piramida i klasična ponzi shema. 

Članovi, ako imaju “sreće” da su u kompaniju ušli prije dvije godine, dobiju tu i tamo koji dolar, možda kojih desetak dolara ako su baš na nekoj nižoj liniji, ali većina prihoda ide vlasnicima u džepove. 

S obzirom da nakon ovog razotkrivanja sve manje stiže novca i od uplata članarina, pitanje je koliko dugo će cijela priča opstati.

Što se to dakle “PRODAJE” u Inface-u?

Kaže Lazarević dobijete pozicije ogromne vrednosti.

Pored toga Lazarević i Pejić su lukavo osmislili i BAWS (kako ih oni zovu – biznis pozicije s radnim mjestima) gdje za 10.000€ ili 15.000€ dobijete pozicije kojima je limit 5.000€ zarada od čega polovicu dajete vašim zaposlenima za neku buduću ili sadanšnju firmu koju imate. Nažalost, mnogi su nasjeli na ovu priču i zadužili se da bi Lazareviću taj novac pospremili u džep. Doznali smo da je tim novcem isfinancirao kupovinu BMW-ova, kompletno opremanje stana, i trošio na luksuzni stil života.

Čak je izmislio i tzv “unlimited” pozicije na kojima nema limita na zaradu i bit ćete bogatiji od Jeffa Bezosa i Bill Gatesa zajedno 🙂 

I tu je nažalost bilo naivaca, a posebno nam je žao Branka Rudina koji je dao čak 150.000€ za jednu takvu poziciju. 

Svakom objektivnom promatraču je jasno da je nemoguće da itko na tim pozicijama uopće krene zarađivati i 500€/mj, pogotovo ako ste na višim linijama, jer je potrebna ogromna količina pozicija da se stvara iznad vas u matrici, a da bi to bilo moguće shop im mora raditi jače od Amazona.

Pitamo se da li itko od članstva razmišlja o ovome… Čak i da se završi i pusti nekakav web shop… Koje firme i koji proizvodi se u njemu nalaze? Tko će dovesti te firme i proizvođače? Lazarević je rekao da to neće sigurno raditi kompanija, nego članovi. Nekako sumnjamo da će preostalih 20-ak članova biti u stanju dovesti na tisuće i tisuće kompanija i proizvođača, pogotovo nakon što se Lazarević riješio najboljih lidera koji su mu donekle držali kompaniju na pravom putu.

A čak i da se napuni shop sa ponekim proizvodima, pita li se to isto članstvo što to vrijedi ako nema onih koji će masovno raditi na reklami i prodaji proizvoda. Nekako sumnjamo da u inface “kompaniji” ima vrhunskih dropshippera.

Ostalo je nekoliko starijih gospođa i par likova kojima je vrhunac postojanja javna pohvala od velikog gazde Lazarevića, a oni su jedva bili u stanju učlaniti nekoga sa 30$. 

Postavlja se pitanje da li itko od još preostalog članstva razmišlja o ovome ili i dalje vjeruju obećanjima i manipulacijama Lazarevića i Pejića.  

Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *